Jumpa Zizan Raja Lawak

on 5.6.11


Ahad 1pm sampai balik ke opis..Hari ni aku kerja

Jam 10am pergi minum dengan kawan aku kat Mamak
Tengah syok minum, ada member  telefon
Suruh ambil kat airpot
Pergi la kejap..siapa suruh tak telefon awal-awal..kau tunggu la situ sampai aku datang haha

Ajak dia minum sekali..
Sembang punya sembang, dia cakap jumpa Zizan Maharaja Lawak tadi kat airport
Zizan check in nak terbang ke mana ntah 
Wah..best la..tanya dia..semat ke Zizan tu
ok la dia cakap..20minit gak bersembang ngan Zizan tu dia cakap

habis minum kami pun balik

Sampai opis terus buka tv
Melodi siaran langsung
Zizan dengan Dira jadi pengacara 

ok .. %^&$#



Iklan Text :
1- Rahsia Mudah Hamil - Tips Kesuburan Untuk Wanita
2- Tips Menghilangkan Jerawat Secara Berkesan
3- Panduan Lengkap Memelihara Kucing
4- Panduan Lulus MUET

Ranking: 5
Comments
12 Comments

{ 12 Komen... read them below or add one }

Mrs. Farhan said...

Hahahah. Auta la tu. =)


June 5, 2011 at 1:57 PM
kiwi said...

maknanya zizan pi jom heboh naik kapal terbang la tuuu


June 5, 2011 at 3:04 PM
Terbelog said...

@kiwi
x sempat, kl-swk 1jam 1/2 je


June 5, 2011 at 3:13 PM
Terbelog said...

@Mrs. Farhan
hehe..yelah..terkena hari ni


June 5, 2011 at 3:14 PM
Syuxer said...

kahkahkah..adehhh kaw2 kena auta..ada ubi ada batas,ada hari kita autakan dia balik hehehe


June 5, 2011 at 4:43 PM
Shaherah said...

baru nk jeles.. x jd nk jeles.. wekkk.. hahhaa


June 5, 2011 at 8:14 PM
AKMA said...

tipah tertipu.hehe.. skali sekala kan :P


June 6, 2011 at 1:49 AM
IdaNurFieyda said...

hahaha..sembang baik punye..20 minit tu..rupenyeeee.......


June 6, 2011 at 8:05 PM
eyOne said...

best nye klau dapat jumpa Zizan.. wow!!


June 7, 2011 at 3:17 AM
jokergurl said...

bab mengakal kan orang terbelog memang teror...........terbaikkkkk...hahahahahaaa


July 18, 2011 at 8:31 PM
jokergurl said...

dalam banyak2 entry blog terbelog yang kiter dah baca,entry ni yang memang unik bagi kiter.sebab ada tarikkan.......tapi tak boleh buat selalu.hehehehehhehe


July 19, 2011 at 1:06 AM
Terbelog said...

@jokergurl
kan..nnti org selalu terkena he3


July 19, 2011 at 2:30 AM

Post a Comment

 
© Terbelog.com All Rights Reserved.