Kuch Kuch Hota Hai | Anjali Dah Besar

on 19.8.11

Salam semua. Dah lama tak layan hindustan. Berpeluangkan wifi opis aku yang berkelajuan tinggi. Aku pun mendownload Kuch Kuch Hota Hai. Nak tengok DVD memag takde la. Umah aku ada astro je <- korang percaya ke ni?

 

Korang ingatkan watak budak dalam pelukkan Rahul (Shah Rukh Khan)  tu..Anjali, anak kepada Sonia (Rani Mukherjee) gak, diorangkan laki bini. Tak payah la nak buat-buat lupa lak hikhikhik. Macam tak pernah tengok filem ni. Agak-agak apa dah jadi kat dia sekarang. Mesti dah besar. Filem Kuch Kuch Hota Hai  disiarkan masa tahun 1998. Nama Anjali tu Sana Saeed. Aku pun jalan-jalan kat alam maya ni cari sumber. Umur dia sekarang 23 tahun. 


Cun tak ? Agak-agak dia buat apa sekarang. Menurut sumber aku yang tak bertauliah tu, Sana Saeed sekarang setakat menjadi hos rancangan kanak-kanak dan berlakon dalam drama bersiri kat India. Itu pun watak supporting je. Tak sangkakan, pernah memenangi Sansui Viewers’ Choice Award sebagai Artis Kanak-kanak terbaik dan pernah berlakon dalam filem Badal dan filem Har Dil Jo Pyar Karega. Rasanya kenapa dia tak popular. Nak kata tak lawa, boleh tahan..bukan aku cakap ar.. manberita cakap, makruh puasa aku nanti tengok lama-lama. Nasib tak letak gambar seksi huhu. 

Iklan Text :
1- Rahsia Mudah Hamil - Tips Kesuburan Untuk Wanita
2- Tips Menghilangkan Jerawat Secara Berkesan
3- Panduan Lengkap Memelihara Kucing
4- Panduan Lulus MUET

Ranking: 5
Comments
40 Comments

{ 40 Komen... read them below or add one }

harrazdani said...

boleh tahan jugak..huhuh ...kita tak boleh jangka apa yang akn berlaku pada masa depan...hari ni kita popular hari esok tak tau lagi...


August 19, 2011 at 9:48 AM
Ain Zulaikha said...

seriusly cantik kot bila dah besar, awat dia tak popular..
oooo mungkin dah popular time kanak2 kot.. huhu macam liyana jasmay gak, time bebudak mana lah orang nak pandang dia, muka pun budak2.. sekarang ni dah pemes dah.. hehehehe


August 19, 2011 at 9:58 AM
syaz@rozelt said...

die yg x nak aktifkan diri kot..hehe


August 19, 2011 at 10:04 AM
mankete said...

feveret aku cite ni dulu huhuhu... 2-3 kali gak aku tgk meleleh air mata..anjali ekekee


August 19, 2011 at 10:32 AM
rara pinkmafia said...

muka dye same kan.xberubah pon =)


August 19, 2011 at 10:38 AM
Terbelog said...

@Ain Zulaikha
btl tu syg..eh..ain
ape2 pun abg setuju kehkehkeh


August 19, 2011 at 10:53 AM
Terbelog said...

@syaz@rozelt
mcm aktif 5 maxis plk kan


August 19, 2011 at 10:55 AM
Terbelog said...

@mankete
x malu btl ko man
aku pun sama nangis gak kahkahkah


August 19, 2011 at 10:57 AM
Terbelog said...

@rara pinkmafia
iyelah
x berubah lgsg kan
pelik2


August 19, 2011 at 10:58 AM
C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..ni laa anjali tu yerkk.. rajin ko g cari yerkk sumber2 ni..

*tetiba jerk rasa nak tgk balik citer kuch2 hota hai..


August 19, 2011 at 11:18 AM
syiela said...

semacam je muka dia.. kecik dan besar :).. sekali tgk mmg dah cam


August 19, 2011 at 11:28 AM
[PR] Pelanduks Reporter said...

wah makin mantap lak anjali besaw ni.. ngeh3


August 19, 2011 at 11:33 AM
Fathiah Hamim said...

lama nya tak tengok hindustannn dulu2


August 19, 2011 at 12:37 PM
achik said...

still muda lagi ni..
bnyak mase lgi die nak popular...


August 19, 2011 at 2:16 PM
ArulchelseA said...

anak p.ramli pun sush nak idup..kih kih kih


August 19, 2011 at 2:45 PM
khairul said...

filem ni lah tengah dok hangit bercinta ngan bini aku ..hehe


August 19, 2011 at 3:17 PM
Dianaa said...

Macam muka orang melayu pun ada :D


August 19, 2011 at 3:59 PM
Liyana Zahim said...

Cantiklah cam mak saya! Gegeggege~


August 19, 2011 at 4:47 PM
M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

mmg comey,,,tp heran,nape xpemes mane??


August 19, 2011 at 4:52 PM
Khairil said...

Laa..dah besar dah budak tu...kiranya aku ni dah tua dah le..huhu


August 19, 2011 at 4:56 PM
Abang Stalker said...

mgkn x de rezeki dia lg kot..cun tp dia cm mke tua ckit je. :P


August 19, 2011 at 6:19 PM
kristalbiru said...

cerita tu terrrbaik beb..


August 19, 2011 at 7:09 PM
Gua Syed said...

sejak bile ko minat hindustan neh..? xtau plak aku..


August 19, 2011 at 7:18 PM
uncle hyree said...

celake betul uncle tengok citer kuch hotak hei ni..tak semena-mena air mata ku bergelinangan hahahahha


August 19, 2011 at 8:02 PM
uLan said...

sangat sweet :-) dulu die lincah je masa berlakon filem kuch kuch hota hai..


August 19, 2011 at 8:27 PM
diana said...

kebanyakan artis pompuan yang berlakon sama dengan shahrukh khan memang susah nak naik sebab shahrukh khan tu yang menenggelamkan mereka..
ni akak baca kat satu majalah bollywood la..
lain la kalau artis pompuan tu memang dah ada nama...


August 19, 2011 at 9:47 PM
shida'R said...

2org ckp kita selalunya bukan akan selalu berada diatas..kira mcm roda la berputarnya..kdg kala diatas kdg kala dibwah hehe..cun lah dia azri..ehem..mleleh ke kih3 :P


August 19, 2011 at 10:33 PM
riva'i said...

anjeli........

cantik, tapi tomboy.
saya suka....


August 20, 2011 at 12:09 AM
ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

kelasss....kecik2 cute dah besar hot...


August 20, 2011 at 12:48 AM
tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh ! Tia memang layan hindi . tapi tak terfikir lak nak cari tau pasal si anjali yang dah besar ni .. hehe :)


August 20, 2011 at 11:38 AM
Syuxer said...

cantik bro..:)..kecantikan yang asli itu yang kita nak..kalau men botox sana sini..x lama kecantikan tuh..huhu silap2 boleh heart attack hehe


August 20, 2011 at 9:56 PM
fiq. said...

o mak ai,,kalau gitu SRK ngan kajol dah tue2 leee


August 20, 2011 at 11:40 PM
Zul Fattah said...

haha..korang pernah dngar tak cite pasal Zaiton sameon.. sama cam cite ni gak r..


August 21, 2011 at 12:23 AM
Anak Wak Mail said...

cantik memang cantik..tapi nape tak popular ek??ke dia belakon tak best kot..hihi..:)


August 21, 2011 at 12:55 AM
alif haris said...

fuiyoh dulu kecik comel ..skrg cantik ..cair aku har har har :D


August 21, 2011 at 3:49 AM
Ellen said...

Suka ngan filem ni...hahhaa...banyak kali dah tengok ni..hehe


August 21, 2011 at 11:48 PM
Mohd Shubhi Abdul said...

Tak beza sangat perubahannya dari segi rupa


August 11, 2013 at 2:54 PM

Post a Comment

 
© Terbelog.com All Rights Reserved.