Adakah Anda dipanggil ke exam MUET

on 7.7.13

Saya baru perasan tadi, MPM (Majlis Peperiksaan
Malaysia) dah umumkan calon yang layak untuk
menduduki Peperiksaan MUET sesi Mac 2013.

Anda boleh buat semakan melalui link ini;
http://webmpm.mpm.edu.my/muetreg/

Tapikan, bukannya mahu menakutkan anda.
Setiap tahun ramai je yang GAGAL dalam
exam ni. Susah katanya ...

lulus muet

Bagi peperiksaan MUET ..;
-- Jun 2011 hanya 41.81% sahaja yang LULUS ..
-- November 2011 hanya 46.8% sahaja yang LULUS

Tapi bila tengok kat sini, ada pula website mengatakan anda
mampu untuk mendapatkan keputusan Band tertinggi
walaupun pertama kali menghadiri peperiksaan ini.
Mungkin anda nak tengok boleh terus pergi ke link dibawah;

Rahsia lulus muet

Sekadar berkongsi

Kalau nama anda ada dalam senarai tu,
anda mmg kena tengok macam mana diorang 
lulus..

Iklan Text :
1- Rahsia Mudah Hamil - Tips Kesuburan Untuk Wanita
2- Buat Duit dengan Kitab Teknik SEO
3- Panduan Video Lengkap Membina Blog WordPress Sendiri
4- Panduan Lulus MUET

Ranking: 5
Comments
3 Comments

{ 3 Komen... read them below or add one }

titan said...

wajib lulus muet kalau kat universiti nih..hoho


July 7, 2013 at 9:21 PM
Amirul Ramli said...

Saya lulus pun cukup2 je makan. Band 3.. tu pun dah kira buat yang terbaik.. susah juga muet ni.


July 7, 2013 at 10:40 PM
cahaya said...

salam cahayacinta

peratus yang lulus amat sikit sekali.aduh ikut rezeki dan nasiblah jawabnya.

saya ingatkan sahabat admin yang dpt tawaran tu tadi hii...

good luck untuk yang bakal ditemuduga nnti yer


July 8, 2013 at 9:35 AM

Post a Comment

 
© Terbelog.com All Rights Reserved.