Lagi Kes Menghina islam di Bulan Puasa

on 22.7.13

Babi jadi makanan

Selepas kes Alvin dan Vivian Minta Ampun Isu Sup Khinzir. Ada lagi pengguna Facebook salah guna medium sosial Facebook untuk membuat line panas kat muka bumi ini khususnya kepada umat islam dalam bulan puasa ini. Gambar di atas buktinya. klik link Facebook mangkuk ayun untuk user ID dia.

Iklan Text :
1- Rahsia Mudah Hamil - Tips Kesuburan Untuk Wanita
2- Buat Duit dengan Kitab Teknik SEO
3- Panduan Video Lengkap Membina Blog WordPress Sendiri
4- Panduan Lulus MUET

Ranking: 5
Comments
7 Comments

{ 7 Komen... read them below or add one }

cahaya said...

cahayacinta.com
mengucaplah banyak-banyak..terkejut saya di buatnya,,


July 22, 2013 at 8:40 AM
khairul hassan said...

haram jadah betulpuak 2 nie


July 22, 2013 at 8:58 AM
belogkiter said...

mesti muka mangkuk tu macam yang kena bakar tukan..

Dia tak tau.. nanti Islam akhirnya akan naik...


July 22, 2013 at 10:04 AM
Fyna Ahmad said...

teruknya diorang nih.


July 22, 2013 at 4:07 PM
Cendana Kasih said...

jom ramai2 report polis, nanti meringkuk la dalam penjara


July 22, 2013 at 9:17 PM
Terbelog said...

share je dengan ramai2.. baru dia tau langit tinggi rendah


July 22, 2013 at 9:45 PM

Post a Comment

 
© Terbelog.com All Rights Reserved.