Rugi Tak Update Blog

on 4.7.13

Nuffnang merupakan salah satu syarikat pengiklanan yang menawarkan duit atau komisen kepada blogger untuk menjana pendapatan. Dalam persaingan menjana duit dari nuffnang ini, semua blogger menantikan kehadiran BE di blog mereka.

BE atau Buffered Earning akan menjelma ke blog mengikut masa yang tidak tetap. BE menawarkan bayaran pay per view.. tu yang menguntungkan! Selain itu pihak nuffnang akan bayar macam biasa iaitu pay per click.
Kenapa rugi tak update blog?

Lihat gambar di bawah. BE hadir tapi page view blog tiada.. kan rugi..

BE


Iklan Text :
1- Rahsia Mudah Hamil - Tips Kesuburan Untuk Wanita
2- Buat Duit dengan Kitab Teknik SEO
3- Panduan Video Lengkap Membina Blog WordPress Sendiri
4- Panduan Lulus MUET

Ranking: 5
Comments
1 Comments

{ 1 Komen... read them below or add one }

maza said...

mmg untung lah klo dapat be aka cpuv ni... tmbah2 klo ngah traffik beriban atau berjutan


July 4, 2013 at 8:25 PM

Post a Comment

 
© Terbelog.com All Rights Reserved.